Anna Blomberg på Imdb Anna Blomberg på Youtube Anna Blomberg på Instagram Anna Blomberg på Facebook
Start / Teater / Allsång i Lomma - Christmas edition
Allsång i Lomma - Christmas edition

ALLSÅNG I LOMMA bjuder in dig och dina vänner till en oförglömlig explosion i julsånger. 
Sjung in julen med Tommy Wallström, Anna Blomberg och Allsång i Lomma "The Christmas edition".

 

Artisten Tommy Wallström tar dig med på en julresa med fylld av allsånger. Tommy har medverkat vid flertalet musikaler och uppträtt på scener i länder som Brasilien, England och Singapore. Han har sjungit med den humoristiska vokalgruppen Vocal Six i 8år. En mångsidig sångare med en röst av smör.

Läs mer om Tommy Wallström här eller på youtube

 

Årets gästartist är Anna Blomberg – en komiker med många ansikten!

Anna blev känd för den breda publiken med sina imitationer på Hollywoodfruarna i ”Robins”. YouTube klippen har setts över en miljon gånger och Anna har förutom Anna Anka och Maria Montezami även gjort parodier på Lill Babs, Mona Sahlin, Elisabeth Höglund och Jimmie Åkesson.

Hon har medverkat i flera humorprogram: SNN News, Starke man, Kvarteret Skatan, Hjäp!, Morgonsoffan och Hipp Hipp. Som skådespelerska har hon synts i Wallender Filmen Mordbrännaren, novellfilmen Maskeraden, Häxan Surtant, Hotell Kantarell, julkalendern och Playa del Sol för att nämna några. Anna har också arbetat med humor i radio i bl.a. Morgonpasset.

Under 2014 hade Anna sin egen humorserie på SVT – Anna Blomberg Show. Där hon bl.a. gjorde parodier på politiker och kändisar.

 

Kapellmästare: Anders Juhlin


Välkommen till en oförglömlig kväll med julsånger där du njuter, klappar och sjunger med!

 

Boka biljetter här