Anna Blomberg på Imdb Anna Blomberg på Youtube Anna Blomberg på Instagram Anna Blomberg på Facebook
Start / Teater / Lund Comedy Festival 2020
Lund Comedy Festival 2020

Humorfestivalen fyller tio år och humorveteranen Anna är självklart på plats. För alla som inte kan komma till Lund går det bra att lyssna på festivalens podd den 5 september där Anna intervjuas av Susanna Dzamic. Är man en av de lyckliga som lyckats få en biljett till Bästerwisser med Hans Rosenfeldt som programledare så dyker Anna upp även där.

 

Anna Blomberg gästar Lund Comedy Festivals podd

Missa inte när Anna intervjuas av rutinerade poddaren och radioprofilen Susanna Dzamic den 5/9. Roliga avslöjanden utlovas!

 

Förra årets succé är tillbaka! Två stjärnspäckade komikerlag tävlar om att förklara vetenskapliga fakta som de med all sannolikhet inte har en aning om. Detta är killgissning som lagsport!

Programledare är Hans Rosenfeldt (På minuten, Parlamentet mm) och bland de tävlande finns: Anna Blomberg (Kvarteret Skatan, känd för imitationer av bl a Maria Montazami, Lill-Babs, Annie Lööf, Jimmy Åkesson), Johan Wester (HippHipp!, Morgan Pålsson, Köp Mjölk. Skriv Bok.), Josefin Johansson (Pang Prego, Smartare än en femteklassare), Måns Nilsson (Anders & Måns, Så funkar det) och Johan Glans (World Tour of the World, World Tour of Skandinavien, Parlamentet, Swedish Dicks, Halvvägs till himlen).